karlow.blogg.se

2014-08-13
01:31:10

Los últimos días...

Ja, gott folk, nu när klockan precis har tickat över tolvslaget är det bara 8 dagar tills jag åker. Helt sjukt! Om två veckor bor jag i Uruguay??
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, känns inte så intressant att skriva om hur mitt liv här hemma ser ut. Sola, bada, träffa kompisar.
 
Men om åtta dagar, den 21a augusti, lämnar jag och en till kille från AFS Sverige och flyger till Buenos Aires. Sen får jag ta en båt över till Uruguay, det var tydligen lättast så... I Uruguay kommer jag bo i en stad som heter Canelones och som ligger i södra Uruguay, ca 40 minuter från huvudstaden. 
Det ser lite öde ut på sista bilden, men jag tror att det bor runt 20000 i den lilla staden ändå...
 
Min nya familj består av en mamma, två storebröder och en lillasyster. Storebröderna bor i Montevideo så vi träffas bara på helger, resten av veckan bor jag med min mamá och hermana. Förutom att bara vara väldigt snälla och pratglada (på spanska, det här blir ett äventyr...) så fixar och trixar de en massa saker innan jag kommer. Fick veta för några dagar sen att de har fixat in mig på en artistisk skola i staden. Ska alltså läsa musik, teater och bild (plus vanliga ämnen). De som känner mig förstår ju att jag på en teaterkurs kommer bli spännande...
 
Är för trött för att skriva mer just nu. Men jag lyckades iallafall skriva ett inlägg, it´s something!
Får skriva mer någon annan dag!
Peace!
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: